logo_malucha_net_rgbRodzinny klub malucha

• To miejsce, gdzie ważne jest dziecko
  • Miejsce, gdzie dziecko, czuje się jak w domu
  • Miejsce, w którym maluchy mają zaspokojone potrzeby i uczą się samodzielności
  • Miejsce, które dzięki współpracy nauczyciel-rodzic-dziecko przyczynia się do
    rozwijania wrażliwości najmłodszych
  • Miejsce, w którym stawiamy na łączenie nowoczesności z tradycją
  • Miejsce, w którym promujemy ekologię w jedzeniu, zabawie i pracy
  • Dostępne codziennie od poniedziałku do piątku, od godziny 10.00 do 15.00

Klub Malucha powstał po to, aby ułatwić mamie lub tacie powrót na rynek pracy. Rodzic pracuje w coworkingu, znajdującym się na Paca 40 a dziecko spędza czas z opiekunką i innymi dziećmi w sali obok.

Nie pobieramy opłat miesięcznych, na działalność klubiku przeznaczony jest dochód naszej kawiarni Wolna Przestrzeń, do korzystania z której serdecznie zapraszamy.

Przyjmujemy dzieci, które ukończyły pierwszy rok życia, poruszają się samodzielnie i mają maksymalnie 3 lata.

Obecnie możliwe jest zapisanie dziecka na listę rezerwową, jeśli są Państwo zainteresowani prosimy o maila na kontakt@fundacjarodzinna.org.pl z podaniem: imienia oraz daty urodzenia dziecka, a także numeru telefonu do rodzica.

Zapraszamy do skorzystania z coworkingu rodzicielskiego z opcją opieki nad dzieckiem w Klubie Malucha w ramach budżetu partycypacyjnego. W każdym tygodniu w czwartki i piątki od 9 30 do 12 30. Decyduje kolejność zgłoszeń. Prosimy o wysłanie maila na adres kontakt@fundacjarodzinna.org.pl w tytule prosimy podać imię, nazwisko i wiek dziecka oraz dopisek coworking z budżetu partycypacyjnego (np. Janek Kowalski lat 3 coworking z budżetu partycypacyjnego). Serdecznie zapraszamy.
plakat na stronę