O Fundacji

Jesteśmy nowoczesną organizacją non-profit, która została powołana w celu pomagania rodzinom w coraz bardziej wymagającym globalnym otoczeniu.

Mierzymy się z wyzwaniami przyszłości, wspierając w wychowaniu nowych pokoleń przy zachowaniu równowagi między tradycją i nowoczesnością, pracą i czasem wolnym oraz normami społecznym i wolnym wyborem, pomagając znaleźć odpowiedzi na trudne
pytania.

Fundacją zarządza Karolina Oczyp – Prezes Fundacji

Moją największą pasją zawodową jest praca z dziećmi, stanowi ona dla mnie wielką przygodę pełną inspiracji i radości. Każdego dnia uczę się czegoś nowego, będąc nauczycielką najmłodszych dzieci od przedszkola do szkoły podstawowej oraz trenerem, m.in.: efektywnego uczenia się wykorzystującego techniki pamięciowe, trenerem edukacji finansowej dla rodzin, umiejętności wychowawczych oraz komunikacji.
Jestem aktywna, otwarta i maksymalnie zaangażowana we wszystko co robię. Interesuje mnie komunikacja bez przemocy i ekologia, które każdego dnia wcielam w życie. Pragnę być przewodnikiem dla moich dzieci Tymka i Hani, które stanowią największą przygodę i wyzwanie w moim życiu, są źródłem inspiracji, odkrywania nowych pokładów cierpliwości i energii.

Skontaktuj się ze mną: karolina.oczyp@fundacjarodzinna.org.pl